KAPCSOLAT

A weboldalon több mint 600 rózsa leírása és fotója található, és bár többen ellenőrizték, sajnos előfordulhatnak hibák, szeretném a segítségét kérni a hozzá értő érdeklődőknek, hogy az alábbi e-mail címen jelezzék ezeket.

Igyekszünk naprakészre frissíteni a Rózsák vásárlásával és megtekintési helyszíneivel kapcsolatos menüpontokat is, de ha valaki tud ezek változásáról (remélhetőleg csak bővülni fog) azért is nagyon hálásak lennénk, ha erről értesítést küldene.

Köszönjük mindazoknak, akik már eddig is sok képet adtak a weboldalhoz a rózsákról, és ez úton szeretnénk megkérni mindenkit aki esetleg rendelkezik olyan rózsáról fotóval amelyről az oldalon nem jelent meg kép, hogy amennyiben módjában ál legyen szíves küldje el az alábbi e-mail címre, mivel egy-két rózsáról készült kép ami az oldalon van nem igazán szép, vagy nem mutatja az adott virág igazi arcát. Azt is nagyon megköszönjük ha valaki szebbet tud küldeni róla.

 

Az oldal üzemeltetője/szerkesztője felelősséget vállal azért, hogy a magánszemélyek által ezen oldalon való közzététel céljából ingyen rendelkezésre bocsátott képeket kizárólag ezen nonprofit oldalon jelenteti meg, tovább nem adja, és semmilyen más célra a képet rendelkezésére bocsátó személy külön engedélye nélkül nem használja. A tudomására jutó személyes adatok kezeléséről a hatályos jogszabályoknak megfelelően gondoskodik, kizárólag az eredetileg meghatározott célra használja (kapcsolattartás), és harmadik félnek nem adja ki.


Köszönjük!


E-mail: rozsa@rozsamarkgergely.hu

 

 

Hasznos linkek

 

Amennyiben rózsák gondozásával kapcsolatosan kérdései merülnek fel, ajánljuk szíves figyelmükbe az alábbi linkeket, itt sok hasznos információ található:

 

      index/fórum/rózsák - ezen a fórumon rengeteg kérdésére választ kaphat a rózsákkal kapcsolatban

      Klauzál társaság - rengeteg cikket publikál a Márk rózsákról

      lovagkert

      Szőregi rózsa - Rózsatartással kapcsolatos weboldal

      kertlap.hu/mark-gergely-rozsakertje - Gergely Bácsi rózsakertjéről részletesebben

      gazlap.hu - Gergely Bácsi munkássága

      resinfru.hu/rozsakert - Információk a budatétényi rózsakertről

      Helpmefind - 44 000 katalogizált rózsa az egész világról, köztük Márk Gergely rózsáival

      mark-rosen.de - A márkrószákkal kapcsolatos hivatalos német weboldal.